Vores koncept

KONCEPTET

Med en placering tæt på.. 

Viften, Rødovre Centrum, Avarta, Rødovre Hallen og grønne områder er vores restaurant et ideelt valg til en hyggelig aften uanset begivenhed. Vi tilbyder den perfekte ramme til en afslappende middag før eller efter en koncert, en romantisk date efter en tur i parken, eller en godbid efter en spændende ishockey- eller fodboldkamp. 

Navnet afslører vores inspirationskilde: Olea er latin for oliventræet, der trives i Middelhavets behagelige klima, og olivenolien er fællesnævneren for områdets forskellige velsmagende retter, som vi altid tilbereder med de bedste tilgængelige råvarer. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og på at undgå madspild. Det er vores vigtige bidrag til en fælles fremtid.

Nyd en afslappet, familiær atmosfære

Så snart du træder ind i restauranten, mærker du den imødekommende, afslappede og familiære atmosfære med plads til alle – familier, par, venner, unge og ældre. Og for at sikre at alle føler sig hjemme, har vi et vaskeægte samtalekøkken. Kokken og hele teamet er altid synlige i det åbne køkken, hvor de står klar til at sludre med gæsterne.

I løbet af årets varme måneder lokker vores skønne terrasse med udeservering. Med en placering lige ud til den centrale, åbne plads og med frit udsyn til IrmaByens imponerende vartegn Kaffetårnet er den det perfekte sted at nyde alt det, som vores køkken har at tilbyde.

PARTNERE

KARRIERE

Scroll to Top
Scroll til toppen