NY VÆRTINDE I ALFA WORK

NY VÆRTINDE I ALFA WORK 

Som de fleste allerede er klar over, har vi fået en ny værtinde i ALFA WORK. Jette havde sin første dag i går (den 3. oktober). Jette indgår i Compass Group-teamet sammen med Sine og Lena (i kantinen) og vil referere direkte til Sine.

Jette kommer i særdeles til at tage sig af mødeforplejning, opfyldning på etagerne samt administrative og praktiske opgaver i huset. Hun kommer desuden til at hjælpe til i køkkenet og vil samtidig agere barista i receptionen.

Jette vil sørge for, at vi får endnu mere liv i stueetagen og vil sikre, at kunder, leverandører og besøgene bliver taget godt imod, når de ankommer. Samtidig vil hun være en hjælpende hånd for os alle i ALFA WORK-huset.

Jette kommer fra en tid som Office Manager hos erhvervsmægler CBRE og ingeniørvirksomheden NNE. I sin fritid bruger hun masser af tid med familien og vennerne. Dem får hun bl.a. lokket med til koncerter og på restaurantbesøg. Når hun er alene, er hun glad for at fordybe sig i lydbøger, gåture, sport og musik.

Et varmt velkommen til Jette! Lad os alle tage os tid til at få hilst ordentligt på hende, så vi gør vores for, at hun får en god start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Scroll til toppen